miercuri, 10 noiembrie 2010

Activitati de ziua scolii - sala de sport























8 NOIEMBRIE 2010, atmosferă de sărbătoare la Liceul Teoretic “M.Kogălniceanu”. Cu ocazia desfăşurării activităţii ”Ziua şcolii” Comisia de lb.străine a pregătit ca de fiecare dată un program artistic cu cântece şi poezii despre şcoală în lb. franceză,engleză,spaniolă şi germană. Elevii au realizat de asemenea panouri şi au compus poveşti în lb.engleză. Pentru acest eveniment s-a colaborat şi cu domnişoara de muzică IANCA LOREDANA.

Toate acestea s-au desfăşurat sub îndrumarea profesorilor: BELBA ALINA, LICĂ FLORENTINA, MOISE MIHAELA, GULEA CRISTINA şi VLAD LOREDANA.

Cu acest prilej, cadrele didactice vor să mulţumească invitaţilor de seamă care au participat la activităţi şi nu în ultimul rând conducerii şcolii pentru sprijinul acordat: d-nei Director MIRELA DRĂCULEŢ, d-şoarei Director adjunct ANCA ALEXANDRU.

BELBA ALINA, prof. lb. franceză











2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumos ...in sfarsit se vede cat muncesc in fiecare saptamana si ..efectul pe care il are aceasta munca...

Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" spunea...

Iar dacă unii "scârțâie" la o materie sau alta, sunt buni sportivi şi înzestraţi cu câte un talent care ne surprinde în spectacolele pe care le dau în şcoală, la Căminul Cultural, în ţară sau prin străinătate